eva-horvath.blogspot.com

Powered By Blogger

2011. február 27., vasárnap

Az internet előnye,avagy hogyan(ne)járatsunk le embereket

Az utóbbi időben egyre jobban tért hódított az internet,Élvezzük is minden előnyét,sőt hátrányát is.Tény,a neten mindent el lehet intézni ,anélkül,hogy kitennénk a lábunkat a lakásunkból.Bár, a hátrányát is gondolom,már mások is megtapasztalták.

Korábban,nem akartam elhinni, hogy embereket, hogyan lehet egyik pillanatról, a másikra ,akár a net,vagy média segítségével, lejáratni. Úgy gondoltam, ez csak a népszerű emberekkel történik meg.Tévedtem.

A napokban a blogomra két óra leforgása alatt közel 30 mocskolódó, lejárató kritika érkezett.(nem vélemény).az más kategória. A véleményekből is lehet tanulni, akár pozitív, akár negatív.de az vélemény legyen ,és ne bántó, sértő, alázó kritika.

Az illető egy gyáva ember a szemembe,mert még kereszt névét sem merte vállalni,Írni,bizony ,akkor is írt, amikor nem válaszoltam neki,Igaz,azon mocskolódó kritikát,amelyeket írt az illető,az a saját,ön,önmaga személyiségéről állít/állított ki bizonyítványt.10 perc alatt kB,4 üzenet jött, Az is tény, hogy olyan bejegyzésre jöttek ,ezek a megjegyzések, amelyek,az illető személyes problémája is lehet,de az is lehet,hogy másoknak sem volt ínyére."Akinek nem inge,ne vegye magára".Tartja a jó magyar közmondás.

Véleményeket,javaslatokat,ezúttal is várok.De,mielőtt bárki blogot nyitna,véleményt írna,javaslom a következők részletes tanulmányozását.

www.blogettiket,freeblog.hu

Nincsenek megjegyzések: