eva-horvath.blogspot.com

Powered By Blogger

2011. szeptember 5., hétfő

Betegségek kialakulása, és azok lelki okai

Ez a mostani bejegyzés nem lesz valami szívderítő olvasmány, de a szomorú dolgokról is kell beszélni. Vajon hány ember gondolkodott már el azon, hogy időnként miért betegszünk meg. Miért leszünk náthásak? Miért fáj a fejünk? Vagy miért magas, illetve alacsony a vérnyomásunk? Komolyabb betegségekről nem is szólva.

Engem ezek a dolgok régóta foglalkoztatnak. A megfigyeléseim alapján, arra döbbentem rá.hogy boldogtalan emberek sokkal gyakrabban betegednek meg, mint a belső békével rendelkezők. Arról nem is szólva, hogy, akik nem nőttek fel érzelmileg, azoknál a belső feszültség csak egyre nő, amely komoly betegségek forrása is lehet, akár 20-30 év múlva is. Először kisebb tünetek jelentkeznek fáj a fejünk, gyomrunk, gombócot érzünk a torkunkban satöbbi. Az orvos persze semmi tünetet nem talál. És itt jön a képbe a lelki tényező. Legtöbbször több éves lelki tényezők okozzák a problémát. amellyel az adott időben nem is igazán foglalkoztunk.

Több éves megfigyelésem például. hogyha valakit bánat ér az életben. Válás, haláleset.Akkor az esemény után kb 2-3 évvel nagyon súlyos betegségek alakulhatnak ki,(például a rák) Ez szükebb, illetve tágabb környezetemben már régen megtapasztaltam. Szerveztünkben energiapályák futnak végig. ha ez jól működik, akkor egészségesek vagyunk, ellenben, ha betegek vagyunk, az energiák nem áramolnak tökéletesen.A betegségek kialakulásához pedig a negatív energia járul hozzá. Rosszindulat, irigység, makacsság, kapzsiság stb. Tehát minden betegség a fejből indul ki, ezért ott kell előbb rendet rakni.

Nézzük a gyakoribb betegségek okait!
Sziv-érrendszeri betegség: boldogtalanság,érzelmi szinten önbizalomhiány.
Vastagbél-gyomor: érzelmek elfojtása, mind racionális, mind emocionális szinten.20-30 évi negatív energia meg nem emésztése.
Nőgyógyászati betegségek: A nőiesség nem teljes körű megélése, érzelmek elfojtása, boldogtalanság.
Cukorbetegség: Szeretett hiány, nem kap elég szeretett az illető ember és gyerekként sem kapott elegendő szeretetet.

Most csak a leggyakoribb betegségeket írtam le.A betegségek kialakulásához hozzájárul még a genetikai hajlam is.

Tehát első lépés. Feltárni a lelki okokat, Szembenézni vele, Megoldani,És így kevesebb az esély arra, hogy betegek legyünk.

Én ha, beteg vagyok, első dolgom, hogy megvizsgáljam, hogy mi nem működik jól az életemben. És gyorsan megoldom. Ezt már évek óta gyakorlom. Másoknak is menni fog.

Nincsenek megjegyzések: