eva-horvath.blogspot.com

Powered By Blogger

2011. február 5., szombat

Mi legyek nő vagy csaj?

A korábbi bejegyzésemben már kiveséztem, hogy mitől férfi a férfi, és miért pasi a pasi. Ígéretemhez híven,most a nőket elemezem ki.(Amit leírok,azok személyes tapasztalataim.)Vajon hány nő tette már fel önmagának a címben szereplő kérdést? Minden nő szeretne jó nő lenni,de,e hhez sokat kell tenni.Úgy külsőleg, mint belsőleg.A külsőn még könnyen lehet segíteni, fodrász,kozmetika, masszázs,műköröm stb. De mi van a belsőnkkel, lelkünkkel? Az utcákon járva,kelve sok minden leszűrhető a nők viselkedéséből. Nézzük csak. Nagyon sok kikozmetikázott. szoláriumban járó, jól öltözött nőt lehet látni, Igen ám,de nincs mosoly az arcukon, nincs tartásuk, kisugárzásuk, szürkék,görbe a hátuk stb. Ezek a jelek pedig önbizalom hiányra utalnak,(erről már korábban írtam.). Látni, hogy nem érzik jól magukat a bőrükben.

De menjünk vissza abba a korba, amikor a lányok 16-17 évesek lesznek. Megfigyelhető.hogy a lányok jó része, korához képest jóval idősebbnek néznek k, Fodrász, kozmetika,menő cuccok,trendi külső,semmi belső dolog ,A fejben lévő dolgokról nem is beszélve. Majd idővel férjhez mennek, és miután szülnek egy-két gyereket,a többség eltunyul. Elhízik, közömbös lesz, nem képezi magát,csak éli a napjait a vak világba .Lesz,ahogy lesz!, Az ilyen nőkből lesz az un,tenyeres.talpas nő(akinek nem inge ne vegye magára.)Az ilyen nő mellett nem kell csodálkozni,ha férj kikacsingat.


Mit is értünk a nő kifejezés alatt, Egy nő legyen ápolt, csinos.legyen önbizalma, kisugárzása,legyen magabiztos,határozott, érezze jól magát a bőrében,legyen. önmegvalósító.
Annak a nőnek,akinek van megfelelő önbizalma,kisugárzása, az máris jól érzi magát a bőrében. Ahogy nő az önbizalom, úgy fog nőni a kisugárzás is, Mert mindenki azt a kisugárzást, energiát kapja vissza, ami benne van.Ugyanis mindig azt kapjuk vissza ,amit önmagunk adunk.Na és,nőjünk fel racionális és érzelmi szempontból is.

A csaj szó alatt mit értek.Nincs önbizalmuk, kisugárzásuk,nem magabiztosak, sőt gyávák, megalkuvóak,befolyásolhatók,n nem mernek felnőni az élet egyik területén sem. Nem mernek a tetteikért felelősséget vállalni, Sajnos ebből a típusból van több. Az ilyen csajokat veszik észre a pasik és kis is használják őket,Később, a házasságukban csak csajok lesznek és kislányok..Nem pedig nők. Kialakul a kislány,pótapa szerep.Lehet dönteni, nő vagy csaj. Igaz,hogyha nők szeretnénk lenni,azért nagyon sokat kell tenni minden nap.Ezért nem is mernek sokan változtatni az életükön és maradnak ebben a szerepben életük végéig

Igaz ilyen emberekre is szükség van, már csak azért is, hogy másoknak tükröt állítsanak, hogy milyenek ne legyenek azok, akik nem szeretnének ilyen életet élni.

Nincsenek megjegyzések: