eva-horvath.blogspot.com

Powered By Blogger

2012. január 6., péntek

Plasztikcicák!

Mostanság alig telik el nap, hogy a média ne foglalkozna azzal a témával, hogy ez vagy az a céleb, médiasztár ne végeztetett volna el magán valamilyen plasztikai műtétet. Ezzel is felhívva a fiatalok figyelmét arra a sajnálatos tényre, hogy csak akkor vagy nő és "jó" nő, ha az alakja olyan tökéletes, mind a fotókon látható plasztikcicáknak.

A kedvenc tv-műsoromról nem is beszélve. - ez a Való Világ, amely még jobban arra buzdítja a fiatal lányokat, hogyha nem tetszenek ön maguknak, akkor menjenek el plasztikai sebészhez, és végeztessenek magunkon szépítészeti beavatkozást. A probléma gyökere valójában az ember személyiségvonásában keresendő. Önértékelési probléma, önbizalomhiány,megfelelni vágyás a külvilág részére.Nem is csoda, ha így gondolkoznak, mert ebben a felgyorsult világban csak a külsőségek és a megfelelni vágyás számít. Ha nem vagy agyon plasztikázva, kikenve-festve, agyon szőrtelenítve, akkor már nem is vagy "jó" nő. Nem azt akarom ezzel mondani, hogy a nők ne ápolják magukat és ne távolítsák el a testükről a felesleges szőrzeteket, de mára már túlzásokba megy át a dolog. Amikor az ember belenéz egy női magazinban, akkor csak kapkodja a fejét. Mert mit is lát? Mű mell, feltöltött ajkak, lapos has, feszes bőr az arcon, és makulátlan test. Amikor egy női modellt látok az újságokban, teljesen meztelen testtel,- én első gondolatom nő létemre is az a nő így néz ki, mint " Barbie baba vagy a meztelen csiga". Nem tudtom, hogy férfiak valójában mit is gondolnak az ilyen csajokról. Sajnos a másik trend is felfedezhető, mert nem csak a csajok, de a pasik is előszeretettel plasztikáztatnak, szőrtelenítenek. 20-30 éveiben járó pasiknál csak csak elfogadom, de negyvenen felül az ilyen beavatkozások számomra már szánalmasak.

Ha bárkinek volt már dolga ilyen típusú csajjal, pasival, akkor bizonyára már megtapasztalták, hogy belül milyen üresek és fejben milyen buták. A külsőségekkel akarnak kompenzálni, és ideig óráig el is hiszik, hogy ők milyen tutira jó csajok, pasik. A beavatkozások után rövid idő után újra hiány érzetük lesz. Jön az újabb műtét. De belül hiányzik valami, és így sem sikerül sok minden az életükbe. A csajoknak többségének a mellével vannak gondjai, Van akit kicsi, van, akit nagy mellekkel áldott meg a természet, és ezért akar változtatni. De minek a nagy mell, amikor a csajok többsége nem mer egyenes testtartással közlekedni, és kihúzni a magát, Ha kihúzná magát, akkor a mellei dominálnának. A mell a nők ékessége.

Már a plasztikai sebészek is megállapították, hogy a műtétek hátterében leginkább az önbizalomhiány áll, illetve az apa oldaláról a nem megfelelő érzelmi töltet átadása a lányának.
Megfelelő belső értékek a legfontosabbak, mert az szülő ezeket adja át a gyerekének a későbbiek során. Na és az idő elszáll, A test öregszik, de belső értékek csak erősebbé válnak. A plasztikcicák is megöregednek egyszer. És akkor mi lesz.! Azt az olvasóra bízom. Döntse el ő!
A jó kisugárzáshoz nem a plasztikázás a szükséges elsősorban, hanem a belső csiszolása. Ahogy a tanítómesterem mondaná: "Belső értékek nélkül a nő egy eldobható húsdarab marad"

Nincsenek megjegyzések: